Гривна ЕНЕРГИЙНА МОЩ

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 106

Гривна направена с най-силните енергийни камъни за късмет, любов и пари.

Състои се от:  цитрин, зелен авантюрин , нефрит, розов кварц, лазурит, лунен камък.

Цитрин

Свойства: Камък на успеха, помага в нови начинания, най-вече в търговията. Цитринът се характеризира с това, че излъчва топла енергия и така разсейва негативни мисли и вдъхва оптимизъм. Нарича се още камък на търговеца, привлича изобилието, спомага за придобиване на състояние, както и правилно управление на придобитото. Спомага за вземане на правилно решение в момент на нерешителност и повишава себеуважението и самочувствието.

Лечебни качества: намалява стрес и депресия, спомага за баланс при дейността на щитовидната жлеза, подобрява храносмилането и пречистването на организмът от натрупани отрови, спома за детоксация на всички органи. Повишава положителните емоции.

АВАНТЮРИН

Свойствата на този камък са да абсорбира електромагнитните замърсявания. Смята се за камъкът на късмета, спомага за укрепване на самочувствието и допринася за вътрешно равновесие.

Когато се носи зеленият цвят се наблюдава късмет в любовта и неочаквани приключения.

Лечебните свойства на авантюринът се изразява в намаляване на напрежението и стреса, той има силна енергия, с която балансира емоциите, като помага при сърдечни заболявания  и проблеми при белият дроб. Спомага още за укрепване гъвкавостта на мускулите и подобряване на зрението.

РОЗОВ КВАРЦ

Описание: Камък на любовта, наричан е още „сърдечен камък“. Той не само носи обич, а и понижава стреса, носи щастие и спокойствие. Лекува емоционални травми и повдига самочувствието. Розовият кварц премахва натрупанитегняв, омраза и страх.

Лечебни свойства:  Спoмaгa зa пpaвилнoтo фyнĸциoниpaнe нa ĸpъвoнocнaтa cиcтeмa, бъбpeцитe, нaдбъбpeчнитe жлeзи, пoлoвитe opгaни, чepния дpoб, бeлия дpoб, yвeличaвa плoдoвитocттa. Лeĸyвa oщe глaвoбoлиe, мигpeнa, ceĸcyaлнa диcфyнĸция, пpoблeми cъc cинycитe, пpoблeми c гъpлoтo, дeпpecия, бoлĸи в yxoтo, зaбaвя cтapeeнeто на кожата и нaмaля бpъчĸитe.

Нефрит

Свойства: камък на парите и на късмета.Благоприятства за изобилие и изчистване на негативна енергия. Нарича се още камъкът на сърцето. Носейки се като бижу води до емоционална стабилност.

Лечебни свойства: успокоява главоболие, благоприятен за имунната система, сърцето, черният дроб и нервната система. Този камък улеснява раждането.

Лазурит

 Свойства: нарича се още камък на мъдростта, носещ спокйствие. Повишава интуицията, като дава ясен поглед върху нещата. Помага за премахване на негативните мисли, чрез повишаване на умствената, духовната и емоционалната енергии. Носейки го като бижу, притежателят е защитен от психически атаки и тревоги.

 Лечебни свойства: доста мощен камък, лекува безсъние, преумора стрес, балансира функцията на щитовидната жлеза, успокоява болки в гърлото и укрепва гласните струни.

Лунен камък 

Свойства: нарича се още камъкът на женската мъдрост, носи успокояваща енергия, хармония и баланс. Смята се, че носейки се като бижу спомага да се случват хубави неща в живота на човек.

Лечебни свойства: поставен под възглавница лекува безсъние, помага на жените при раждане, лекува стомах, задстомашна жлеза, хипофиза. Носейки се като бижу действа защитно.

 

 

25,00 лв.
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки