Гривна ИЗОБИЛИЕ

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 17

Гривна от естествени камъни нефрит, цитрин, ахат и карнеол. Подходяща за китка с размер 16-17 см.

Нефрит

Свойства: камък на парите и на късмета.Благоприятства за изобилие и изчистване на негативна енергия. Нарича се още камъкът на сърцето. Носейки се като бижу води до емоционална стабилност.

Лечебни свойства: успокоява главоболие, благоприятен за имунната система, сърцето, черният дроб и нервната система. Този камък улеснява раждането.

Цитрин

Свойства: Камък на успеха, помага в нови начинания, най-вече в търговията. Цитринът се характеризира с това, че излъчва топла енергия и така разсейва негативни мисли и вдъхва оптимизъм. Нарича се още камък на търговеца, привлича изобилието, спомага за придобиване на състояние, както и правилно управление на придобитото. Спомага за вземане на правилно решение в момент на нерешителност и повишава себеуважението и самочувствието.

Лечебни качества: намалява стрес и депресия, спомага за баланс при дейността на щитовидната жлеза, подобрява храносмилането и пречистването на организмът от натрупани отрови, спома за детоксация на всички органи. Повишава положителните емоции.

КАРНЕОЛ

Свойства: премахва негативната енергия, като я заменя с положителна. Спомага за повишаване на самооважението и ръст в кариерата. Носещите този камък се предпазват от хора влияещи върху съзнанието им и сами контролират живота си. Характерно е, че се отварят нови възможности и успех в начинанията.

Лечебни свойства: благоприятно влияние върху храносмилането, ревматизъм, проблеми с бъбреците и лекува рани.

АХАТ

Качества: среща се в различни цветове, неговите свойства са разнообразни – спомага за премахване на негативната енергия, като се подобрява самоувереността, балансира женската и мъжката енергия, заземява, нарича се още камък на куража, подобрява концентрацията и балансира емоциите. Повишава желанието за ново начало и насърчава любовта.Носейки се като бижу, повишава самочувствието и дава увереност, като помага за успехи в начинанията, повишава концентрацията и аналитичното мислене. Намалява гняв и болка и насочва човека за правилен избор на ново начало, като негативизмът постепенно се трансформира в позитивизъм.

Лечебна енергия: помага при безсъние, при заболявания на очите, матката, стомаха, панкреаса, лимфната система, благоприятно влияе при гастрит, подобрява кръвообръщението. Стабилизира аурата. Благоприятно влияе при болка в гърлото, полезен при артритни заболявания, може да се носи и от деца като им осигурява защита от беди, повишава издържливостта и допринася емоционално равновесие.

25,00 лв.
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки