Гривна от ахат и хаулит

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 35

 

Комбинацията от ахат и хаулит помага за спокойствие и презареждане с положителни емоции

АХАТ

Ахатът се среща в различни цветове, неговите свойства са разнообразни , спомага за премахване на негативната енергия, като се подобрява самоувереността, балансира женската и мъжката енергия, заземява, нарича се още камък на куража, подобрява концентрацията и балансира емоциите. Повишава желанието за ново начало и насърчава любовта.

Лечебна енергия: помага при безсъние, при заболявания на очите, матката, стомаха, панкреаса, лимфната система, благоприятно влияе при гастрит, подобрява кръвообръщението. Стабилизира аурата.

ХАУЛИТ-камък на спокойствието.

Качества: Енергийното въздействие на хаулита се състои в това да отстранява тревожните мисли и безконтролният гняв, като поема отрицателни емоции и негативна енергия. Когато се носи като бижу спомага за намаляване на стреса, изостряне на паметта, подходящ е за хора с претоварена умствена дейност. Хаулитът е един от най-силните минерали за подпомагане на паметта. Казват, че помага за възстановяване на физическите сили, подобряване и на емоционалното състояние.

Лечебни свойства: Хубаво е бременни жени да носят бижу с хаулит, тъй като той носи спокойствие и укрепва физическото състояние на тялото, така необходими за тях. Благоприятно въздействие оказва и върху баланса на калция в костната система. Подходящ е за хора, занимавайки се с психическо натоварване, намалява стреса и напрежението и така човек се справя обективно и положително със задачите в своята работа. Доста интересно е мнението, че помага за намаляване на наднорменото тегло, като се масажират дланите с камъка и така се прочиства организмът от токсини и се засилва обмяната на веществата. Камъкът е много подходящ за хора със свръхактивно мислене, което им пречи за спокоен сън, такива хора трябва да поставят парченце хаулит под възглавницата си по време на сън.

Препоръки: след употреба се измива под течаща вода.

Ръчно изработена гривна за китка с размер 16-17 см, размер на мънисто  8 мм.

 

 

 

 

15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки