Гривна от черен оникс и зелен ахат

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 12

ОНИКС

Свойства: „ Камъкът на вождовете“ -  наричан е така, тъй като помага за постигане на високи цели чрез самоусъвършенстване и контрол. Препоръчва се за хора, които се занимават с бизнес и предприемачество и всякаква дейност свързана с делово общуване, тъй като помага всеки да бъде мъдър, целенасочен и смел. Смята се още за камък на закрилата, който абсорбира негативната енергия и предпазва от натрупването и. Характерно за него е, че закриля възрастните хора и помага на самотниците да се избавят от самотата. Ониксът се препоръчва за хора натоварени с умствено и емоционално напрежение.

Лечебни свойства: Препоръчва се при нервни заболявания и депресии, възпалителни процеси на кожата, като гъбички, абцеси и др. Носейки се под формата на бижу укрепва паметта.

 АХАТ

Качества: среща се в различни цветове, неговите свойства са разнообразни – спомага за премахване на негативната енергия, като се подобрява самоувереността, балансира женската и мъжката енергия, заземява, нарича се още камък на куража, подобрява концентрацията и балансира емоциите. Повишава желанието за ново начало и насърчава любовта.Носейки се като бижу, повишава самочувствието и дава увереност, като помага за успехи в начинанията, повишава концентрацията и аналитичното мислене. Намалява гняв и болка и насочва човека за правилен избор на ново начало, като негативизмът постепенно се трансформира в позитивизъм.

Лечебна енергия: помага при безсъние, при заболявания на очите, матката, стомаха, панкреаса, лимфната система, благоприятно влияе при гастрит, подобрява кръвообръщението. Стабилизира аурата. Благоприятно влияе при болка в гърлото, полезен при артритни заболявания, може да се носи и от деца като им осигурява защита от беди, повишава издържливостта и допринася емоционално равновесие.

Размер на мънисто 10 мм, за китка с обиколка 17-18 см.

14,80 лв.
Базова цена: 14,80 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки