Гривна от естествен камък родонит

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 103

РОДОНИТ

Цветът на камъка е розово – червен или розов, най – разпространеният е с черни линии.

Качества: камък за баланс на емоциите, подрежда мислите и помага за вземане на правилни решения. Неговата сила се крие в това да повярвате в себе си, да отключите притежаваните от вас способности, само така ще можете да постигате от вас поставените цели. Кара хората да обичат себе си и да придобият самочувствие. Този камък ще ви научи как да обичате хората с безусловна любов. Родонитът е известен с това, че премахва хаосът във вашите мисли, повишава доверието в собствените ви възможности и така ще може да направите правилни преценки за вашите решения и ще постигнете себеуважение, по този начин ще постигнете спокйствие и душевен мир, родонитът повишава самодисциплината и решимостта. Носейки се като бъжу изчиства психиката и дава усещане за благополучие. Смята се за камък на защита и се дава при хора, които пътуват.

Лечебни свойства: облекчава емоционални травми, чрез намаляване на стреса и подреждане на мислите в умът ви, подобрява имунната система, помага при сърдечни проблеми, проблеми в нервната система, артрити,  благоприятно влияе при възстановяване след инфаркти, полезен е при заболявания на щитовидната жлеза и хипофизата.

Родонитът предпазва от вредни енергии, повишава позитивното мислене и вярата в себе си, помага ви да се чувствате спокойни в напрегнати ситуации.

 

 

 

18,00 лв.
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки