Гривна от хаулит - дърво на живота

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 40

Хаулит - камък на спокойствието.

Качества: Енергийното въздействие на хаулита се състои в това да отстранява тревожните мисли и безконтролният гняв, като поема отрицателни емоции и негативна енергия. Когато се носи като бижу спомага за намаляване на стреса, изостряне на паметта, подходящ е за хора с претоварена умствена дейност. Хаулитът е един от най-силните минерали за подпомагане на паметта. Казват, че помага за възстановяване на физическите сили, подобряване и на емоционалното състояние.

Лечебни свойства: Хубаво е бременни жени да носят бижу с хаулит, тъй като той носи спокойствие и укрепва физическото състояние на тялото, така необходими за тях. Благоприятно въздействие оказва и върху баланса на калция в костната система. Подходящ е за хора, занимавайки се с психическо натоварване, намалява стреса и напрежението и така човек се справя обективно и положително със задачите в своята работа. Доста интересно е мнението, че помага за намаляване на наднорменото тегло, като се масажират дланите с камъка и така се прочиства организмът от токсини и се засилва обмяната на веществата. Камъкът е много подходящ за хора със свръхактивно мислене, което им пречи за спокоен сън, такива хора трябва да поставят парченце хаулит под възглавницата си по време на сън.

Препоръки: след употреба се измива под течаща вода.

Всеки знае какво символизира дървото на живота:
Символ на живота
Първата и основна символика, която може да открием е значението за житейски път и промяна.

Дървото на живота показва как от Земята сме се родили и как растем нагоре.

Символ на могъщество
Именно покровителството и съчетанието на четирите природни елементи превръща Дървото на живота в сияен амулет за могъщество.

Комбинирането на елементите показва пълното надмощие и опитомяване на природата в един-единствен символ.

Символ на сила
И както дървото, с тежките си клони и стабилни корени, остава непоклатимо пред бурите и устойчиво на времето, така и силата бива пресъздадена в изработката на бижута, съдържащи Дървото на живота като основен елемент.

Символ на дълголетие
Вековните гори са създадени в продължение на хилядолетия, а животът на едно дърво може да продължи с векове.

16,00 лв.
Базова цена: 16,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки