Гривна от хаулит и вулканичен камък

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 54

 

Хаулит: камък на спокойствието.

Качества: Енергийното въздействие на хаулита се състои в това да отстранява тревожните мисли и безконтролният гняв, като поема отрицателни емоции и негативна енергия. Когато се носи като бижу спомага за намаляване на стреса, изостряне на паметта, подходящ е за хора с претоварена умствена дейност. Хаулитът е един от най-силните минерали за подпомагане на паметта. Казват, че помага за възстановяване на физическите сили, подобряване и на емоционалното състояние.

Лечебни свойства: Хубаво е бременни жени да носят бижу с хаулит, тъй като той носи спокойствие и укрепва физическото състояние на тялото, така необходими за тях. Благоприятно въздействие оказва и върху баланса на калция в костната система. Подходящ е за хора, занимавайки се с психическо натоварване, намалява стреса и напрежението и така човек се справя обективно и положително със задачите в своята работа. Доста интересно е мнението, че помага за намаляване на наднорменото тегло, като се масажират дланите с камъка и така се прочиства организмът от токсини и се засилва обмяната на веществата. Камъкът е много подходящ за хора със свръхактивно мислене, което им пречи за спокоен сън, такива хора трябва да поставят парченце каулит под възглавницата си по време на сън.

Препоръки: след употреба се измива под течаща вода.

Вулканичната лава - ни въздейства чрез своята енергия при допир, като премахва умората и успокоява. Носи се за добро здраве и душевна хармония.

Силата на вулканичния камък помага на притежателя си да се чувства стабилен и да стои здраво на земята.
Бижута от лава са полезни на хора с влошено здравословно състояние, тези, които имат нужда да си починат и да се рестартират, на хора, които са уморени от стреса и натоварването

12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки