Гривна със слънчев камък, планински кристал и мъниста с кристали

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 41 АБ

Слънчев камък - тъмнозелен авантюрин

Свойства: камък, който носи късмет. Носейки се като бижу, зарежда с положителна енергия и премахва отрицателните мисли. Действа като антидепресант и помага на притежателят да изпитва задоволство от всичко, което прави. Необходимо е да се зарежда на слънце.

Лечебни свойства: успокоява болки в стомаха, лекува гърло, хармонизира органите и помага при депресия.

 

Планински кристал:

Свойства: камък на постоянство и вярност. Носейки се като бижу, камъкът подобрява мисловната дейност и концентрира вниманието. Кристалът е много полезен за просветление и духовно израстване. Подобрявайки концентрацията, спомага за подобряване на духовното и физическото ни здраве, той е мощен камък за премахване на негативни мисли и съсредоточаване на вземане на правилни решения. Характерно за него , че защитава от лоши влияния в нашето обкръжение. Говори се, че е най-мощният камък за изцеление. Използван е в миналото за гадаене и предпазване от беди и нещастия.

Лечебни свойства: подобрява сънят, помага при сърдечни и стомашни заболявания, стабилизира физическата сила на тялото. Известно е, че подобрява имунната система, трансформира негативните мисли в позитивни, зарежда тялото с енергия, намалява стреса. Използването на бижу по време на кърмене, подобрява функциите на млечните жлези. Благотворно влияние оказва върху гръбначния и главния мозък, помага при разширени вени.

Зодии: всички зодии.

 

15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки