Гривна седем чакри

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 38 А

Гривна ръчна изработка, направена от мъниста от карнеол, кехлибар, тигрово око, амазонит, тюркоаз, лазурит, аметист.В тази гривна са обединени камъни със седемте цвята на чакрите, които да хамонизират в едно нашата енергия, да ни донесат стабилност и баланс в отношенията с хората, 
премахва умората и успокоява. Носи се за добро здраве и душевна хармония.

КАРНЕОЛ

Свойства: премахва негативната енергия, като я заменя с положителна. Спомага за повишаване на самооважението и ръст в кариерата. Носещите този камък се предпазват от хора влияещи върху съзнанието им и сами контролират живота си. Характерно е, че се отварят нови възможности и успех в начинанията.

Лечебни свойства: благоприятно влияние върху храносмилането, ревматизъм, проблеми с бъбреците и лекува рани.

 

КЕХЛИБАР

Свойства: камък за късмет, защита и изцеление. Този камък носи спокйствие и зарежда тялото с енергия, премахва натрупаната негативна енергия, нормализира нервното напрежение, усилва чувството за спокойствие и намалява физическа болка, успокоява духа. Кехлибарът се нарича още камък на търпението. Укрепва любовта в семейството. Камък привличащ пари към този, който го носи.

 

Лечебни качества: стимулира метаболизмът и облекчава последиците настъпили от нарушен метаболизъм, спомага за облекчение при астми и дихателни проблеми при алергии.

ТИГРОВО ОКО

Свойства: камък, който предпазва и защитава от уроки и лоши пожелания. Носейки такъв камък, всеки постига целите си, като се подпомага практическото мислене и се постига вътрешен баланс. Спомага за намаляване на депресията и балансиране на женската и мъжката енергии.

Лечебни свойства: Полезен е при лечение на репрудоктивните органи, проблеми с очите, гърлото и възтановяване на костите.

 

 АМАЗОНИТ

Свойства: спомага на човек да намери и открие себе си, повишава самоуважението. Амазонитът намалява нервното напрежение и по този начин се повишава интуицията и креативността. Намалява стрес и умора и лекува емоционални разстройства. Камъкът привлича късмет и гарантира успех при избор на решение.

Лечебни свойства: повишава стабилността на психиката, намалява нервно напрежение и облекчава травми.

ТЮРКОАЗ

Свойства: има защитни сили срещу уроки, характерно е при него, че запазва приятелството и е символ на привързаност.

Лечебни свойства: Лекува женски заболявания, укрепва тонусът на организма, облекчава главоболие, насърчава семейната хармония.

ЛАЗУРИТ

 Свойства: нарича се още камък на мъдростта, носещ спокйствие. Повишава интуицията, като дава ясен поглед върху нещата. Помага за премахване на негативните мисли, чрез повишаване на умствената, духовната и емоционалната енергии. Носейки го като бижу, притежателят е защитен от психически атаки и тревоги.

 Лечебни свойства: доста мощен камък, лекува безсъние, преумора стрес, балансира функцията на щитовидната жлеза, успокоява болки в гърлото и укрепва гласните струни.

АМЕТИСТ

 

 

Свойства: камък носещ късмет и успех. Аметиста засилва интуицията и това помага за предпазване от грешни решения. Смята се за камък носещ щастие и спокойствие, той прогонва яд и раздразнение. Носейки го като бижу, той предпазва от лоща енергия. Много важно е да се знае, че този камък носи любов, затова трябва да се внимава на кого се подарява и кой ви го подарява. Поставен във вашият дом, във вид на друза или геод камъкът се поставя в стаите където прекарвате повече време, ще прочисти вашият дом от зло, ще допринесе спокойствие и в този дом ще цари любов. Друго поверие гласи, че е хубаво да се носи, когато човек има съдебни дела, за да се решат в негова полза. Aмeтиcтът пoмaгa дa ĸoнтpoлиpaмe нeгaтивнитe миcли и ни дaвa пpoницaтeлнocт в бизнec дeлaтa. Извecтeн e ĸaтo ĸaмъĸът нa пpoмянaтa и мoжe дa дoнece вcяĸaĸъв вид пpoмянa във вaшия живoт. Πoмaгa и зa пpeoдoлявaнeтo нa cтapи eмoциoнaлни paни и зaздpaвявa пcиxиĸaтa.

 

Лечебни качества: изключително полезен при зависимости най-вече от алкохол. Πoмaгa зa oблeĸчaвaнe нa мигpeнaтa и глaвoбoлиe пpичинeнo oт нepви. Изпoлзвa ce cъщo и зa пoдoбpявaнe нa ĸoнцeнтpaциятa. Aмeтиcтa ycпoĸoявa пcиxични paзтpoйcтвa, пpeчиcтвa ĸpъвтa и yĸpeпвa имyннaтa cиcтeмa, ĸaĸтo и бaлaнcиpa и лeĸyвa вcичĸи чaĸpи. Помага при безсъние, намалява психическото напрежение, подсилва работата на черният дроб, пречиства кръвта и засилва имунната система. Притежава силна енергия и отлични терапевтични свойства.

17,00 лв.
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки