Гривна ЗАКРИЛА

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: 145 А

ОНИКС

Свойства: Помага за постигане на високи цели чрез самоусъвършенстване и контрол. Препоръчва се за хора, които се занимават с бизнес и предприемачество и всякаква дейност свързана с делово общуване, тъй като помага всеки да бъде мъдър, целенасочен и смел. Смята се още за камък на закрилата, който абсорбира негативната енергия и предпазва от натрупването и. Характерно за него е, че закриля възрастните хора и помага на самотниците да се избавят от самотата. Ониксът се препоръчва за хора натоварени с умствено и емоционално напрежение.

Лечебни свойства: Препоръчва се при нервни заболявания и депресии, възпалителни процеси на кожата, като гъбички, абцеси и др. Носейки се под формата на бижу укрепва паметта.

КЕХЛИБАР

Свойства: камък за късмет, защита и изцеление. Този камък носи спокйствие и зарежда тялото с енергия, премахва натрупаната негативна енергия, нормализира нервното напрежение, усилва чувството за спокойствие и намалява физическа болка, успокоява духа. Кехлибарът се нарича още камък на търпението. Укрепва любовта в семейството. Камък привличащ пари към този, който го носи.

 Лечебни качества: стимулира метаболизмът и облекчава последиците настъпили от нарушен метаболизъм, спомага за облекчение при астми и дихателни проблеми при алергии.

Размер на мънисто 8 мм, подходяща за китка с обиколка 16-17 см.

 

18,00 лв.
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки