Гривна зодия ВЕЗНИ

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ГР 72

Лунен камък 

Свойства: нарича се още камъкът на женската мъдрост, носи успокояваща енергия, хармония и баланс. Смята се, че носейки се като бижу спомага да се случват хубави неща в живота на човек.

Лечебни свойства: поставен под възглавница лекува безсъние, помага на жените при раждане, лекува стомах, задстомашна жлеза, хипофиза. Носейки се като бижу действа защитно.

Гранат - камък на успешни начинания, камък на романтичната любов.

Свойства: има предпазваща енергия за защита от зло. Подпомага за придобиване на самоувереност, като носи успех в начинанията, Гранатът повищава както физическото, така и емоционалното състояние на организма. Символ е на постоянство, вяра и сила.

Лечебни свойства: има успокояващ ефект върху хора с депресия, помага за изчистване на тялото от токсини, лекува продължително главоболие, стимулира дейността на хипофизата, регенерира увредени органи и тъкани.

Аквамарин:

Свойства: нарича се още камък на кураж и спокойствие. Стабилизира психиката на човека, повлиява на вземането на решения по -  разумно и с ясно съзнание.

Лечебни свойства: Успокоява очите, болки в бъбреците, подобрява функциите на черен дроб, щитовидна жлеза и далак, най – често се използва при болки в гърлото.

 

КЕХЛИБАР

Свойства: камък за късмет, защита и изцеление. Този камък носи спокйствие и зарежда тялото с енергия, премахва натрупаната негативна енергия, нормализира нервното напрежение, усилва чувството за спокойствие и намалява физическа болка, успокоява духа. Кехлибарът се нарича още камък на търпението. Укрепва любовта в семейството. Камък привличащ пари към този, който го носи.

 Лечебни качества: стимулира метаболизмът и облекчава последиците настъпили от нарушен метаболизъм, спомага за облекчение при астми и дихателни проблеми при алергии.

Размер на мънисто 8 мм, за китка с обиколка 16-17см.

 

 

16,00 лв.
Базова цена: 16,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки