Оргонит за късмет и любов

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ОР 5

Мощен оргонит, при направата му са добавени естествените камъни лазурит, карнеол, розов кварц и амазонит, направен за повишаване на самочувстието и късмета и носи успех в начинанията.

АМАЗОНИТ

Свойства: спомага на човек да намери и открие себе си, повишава самоуважението. Амазонитът намалява нервното напрежение и по този начин се повишава интуицията и креативността. Намалява стрес и умора и лекува емоционални разстройства. Камъкът привлича късмет и гарантира успех при избор на решение.

Лечебни свойства: повишава стабилността на психиката, намалява нервно напрежение и облекчава травми.

КАРНЕОЛ

Свойства: премахва негативната енергия, като я заменя с положителна. Спомага за повишаване на самооважението и ръст в кариерата. Носещите този камък се предпазват от хора влияещи върху съзнанието им и сами контролират живота си. Характерно е, че се отварят нови възможности и успех в начинанията.

Лечебни свойства: благоприятно влияние върху храносмилането, ревматизъм, проблеми с бъбреците и лекува рани.

Лазурит

 Свойства: нарича се още камък на мъдростта, носещ спокйствие. Повишава интуицията, като дава ясен поглед върху нещата. Помага за премахване на негативните мисли, чрез повишаване на умствената, духовната и емоционалната енергии. Носейки го като бижу, притежателят е защитен от психически атаки и тревоги.

 Лечебни свойства: доста мощен камък, лекува безсъние, преумора стрес, балансира функцията на щитовидната жлеза, успокоява болки в гърлото и укрепва гласните струни.

Планински кристал:

Свойства: камък на постоянство и вярност. Носейки се като бижу, камъкът подобрява мисловната дейност и концентрира вниманието.

Лечебни свойства: подобрява сънят, помага при сърдечни и стомашни заболявания, стабилизира физическата сила на тялото.

Розов кварц: Камък за любов , хармония и спокйствие.

Размери: дължина на основа 6 см, височина 4 см.

42,00 лв.
Базова цена: 42,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки