Оргонит ЗВЕЗДЕН КРЪГ

  • Марка: ПЕТРА 65
  • Кат. номер: ОР 9

Естествените камъни използвани в направата:

 

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ:

Свойства: камък на постоянство и вярност. Носейки се като бижу, камъкът подобрява мисловната дейност и концентрира вниманието.

Лечебни свойства: подобрява сънят, помага при сърдечни и стомашни заболявания, стабилизира физическата сила на тялото.

 

Зодии: ВСИЧКИ ЗОДИИ

АХАТ

Качества: среща се в различни цветове, неговите свойства са разнообразни – спомага за премахване на негативната енергия, като се подобрява самоувереността, балансира женската и мъжката енергия, заземява, нарича се още камък на куража, подобрява концентрацията и балансира емоциите. Повишава желанието за ново начало и насърчава любовта.Носейки се като бижу, повишава самочувствието и дава увереност, като помага за успехи в начинанията, повишава концентрацията и аналитичното мислене. Намалява гняв и болка и насочва човека за правилен избор на ново начало, като негативизмът постепенно се трансформира в позитивизъм.

Лечебна енергия: помага при безсъние, при заболявания на очите, матката, стомаха, панкреаса, лимфната система, благоприятно влияе при гастрит, подобрява кръвообръщението. Стабилизира аурата. Благоприятно влияе при болка в гърлото, полезен при артритни заболявания, може да се носи и от деца като им осигурява защита от беди, повишава издържливостта и допринася емоционално равновесие.

Размери: ширина 3 см, дебелина 1 см, подходящо и удобно за носене. 

15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки